O nama

Naša priča

Croatian Fans Embassy (CFE) krovna je platforma hrvatskih navijača koji prate nacionalne reprezentacije. Sastoji se od tri koncepta, Mobile CFE zaseban projekt prezentacijskog vozila, loyalty programa vjernosti reprezentaciji te kluba navijača Mi Hrvati gdje su velika većinom prepoznatljivijih i viđenijih navijača. Veličina, snaga i zajedništvo ove jedinstvene organizacije hrvatskih navijača prepoznato je i u hrvatskim sportskim savezima, javnosti i društvu uz deklarativnu podršku.

Zajedništvo

Jedinstvo

Podrška

Misija

Misija hrvatskog navijačkog veleposlanstva (CFE) je omogućiti svim hrvatskim navijačima udruživanje u jedinstvenu, službenu i priznatu navijačku zajednicu bez obzira na različitosti u godinama, spolu, nacionalnosti ili pripadnosti. Stvaranje i promoviranje zdrave i pozitivne navijačke kulture, fair-playa na tribinama i gradovima naša je obveza.

Strastveno bodrimo hrvatske reprezentacije I u najudaljenijim dijelovima svijeta bez ijednog incidenta. CFE promiče principe afirmativnih vrijednosti u sportu i kontinuirano radi na edukaciji mlađih uzrasta navijača. Pozitivne aktivnosti i projekte iniciramo i odrađujemo u suradnji sa službenim sportskim savezima te ciljnim i relevantnim institucijama.

Vizija

Kao najbrojniji Klub nacionalnih navijača, a putem brojnih navijačkih aktivnosti, nametnuti se kao korektiv i autoritet svim ciljnim skupinama i aktivnim sudionicima u nogometnoj industriji. Vizija je i stvoriti najjači Klub navijača prepoznat i cijenjen diljem svijeta te kontinuirani rad na ujedinjenju hrvatskih navijača i zajedničkom nastupu u sportskim i socijalnim okvirima.

Povezivanjem navijača u domovini i dijaspori želimo još jače učvrstiti  kroz zajednička tematska druženja i manifestacije. Znanjem, iskustvom i posvećenošću te zalaganjem želimo stvarati dodanu vrijednost i platformu za isticanje posebnosti i ljepota Lijepe naše. U ostvarivanju vizije svi se moramo ponašati sukladno najvišim zahtjevima čestitosti u svim svojim djelovanjima.