Fans Embassy Croatia / UEFA EURO 2024 FAN FORUM

02.02.2024.

U organizaciji UEFA EURO 2024, FSE pro navijačke asocijacije i KOS organizacijskog odbora domaćina, u Frankfurtu je održan UEFA EURO 2024 Fan forum. Kao aktivna I jedna od najiskusnijih članica Footbal Supporters Europe, sudjelovali smo na forumu te dogovorili konkretne tematske aktivnosti za vrijeme europskog prvenstva u Njemačkoj ove godine.

Fan Forum je organiziran kao cjeloviti interaktivni organizacijski okvir nadolazećeg Europskog prvenstva u Njemačkoj. U trodnevnom programu obrađeni su i definirani segmenti poput  fantastičnih mogućnosti mobilnosti i povezanosti među svim gradovima domaćina, važnost afirmativne i proaktivne komunikacije svih sudionika u turnirskom procesu, posebnostima stadiona i gradova domaćina, brojne specijalizirane aktivnosti I lokaliteti za navijače, fan zone i public viewing tj. “Javna gledanja”..

Najzanimljiviji dio navijačim ulaznice i najavu UEFA-e o otvaranju dodatnog, završnog kontingenta prodaje ulaznice 4.a bio je vezan na Lipnja.

Komunikacijski model za ulaznice je službena mobilna aplikacija gdje ce vlasnik ulaznice dobiti ulaznicu s promijenjivim QR kodom sto onemogucuje bilo kakvu manipulaciju s ulaznicama.

Posebno zanimljiv dio bili su konkretni razgovori s raznim strukturama gradova domaćina. Sa sva tri grada dogovoren je informativno komunikacijski punkt Croatian Fans Embassy-a.
CFE ili hrvatsko veleposlanstvo za navijače sastavni je dio projekta Fans Embassy’s EURO 2024. gdje su prisutne sve članice zemalja sudionika završnog turnira.
U organizaciji Kluba navijača Croatian Fans Embassy-a Mi Hrvati, pozicionirano je kao centralno mjesto okupljanja navijača hrvatske nogometne reprezentacije koji dolaze u gradove domaćine gdje igra Hrvatska, a služi za dobivanje i razmjenu svih specijaliziranih informacija za naše navijače.

Nadalje, hrvatsko veleposlanstvo za navijače savjetuje te koordinira preciznim, provjerenim, aktualnim, nezavisnim i objektivnim podacima, surađuje sa svim gradskim strukturama, policijom i medijima, a hrvatskom timu pridružena su i dva lokalna volontera iz grada domaćina.

Dodatno HNS je započeo komunikaciju s gradovima domaćinima Eura, o Fan zonama s hrvatskim izvođačima i specijalitetima

Također, dogovorene su prijateljske nogometne utakmice navijaca s albanskim i talijanskim navijačima i savezom a u dogovorima smo i sa Španjolcima. O detaljima održavanja i modelu bit ćete informirani, a ovim putem pozivamo sve zainteresirane hrvatske navijače koji smatraju da mogu pružiti dodanu vrijednost hrvatskoj reprezentaciji navijaca da se jave na info@cfe-mihrvati.hr

Sljedeće aktivnosti Croatian Fans Embassy je site visit tj. posjet tematskim lokalitetima za navijače u Berlinu, Hamburgu i Leipzigu kako bi prikupili sve informacije bitne za naše navijače.

 

Do 10. srpnja preko 600000 posjetitelja u Fan zonama Zagreb i Split

Do 10. srpnja preko 600000 posjetitelja u Fan zonama Zagreb i Split

Klub navijača CFE-Mi Hrvati ovoga ljeta organizirao je, sada već tradicionalno, javno gledanje utakmica na Trgu Bana Jelačića. Ponosni smo i našu prvu Fan zonu u Splitu koja je zajedno sa zagrebačkom do sada primila preko 600.000 posjetitelja i ljubitelja nogometa iz...

Navijački vodič po gradovima domaćinima

Navijački vodič po gradovima domaćinima

Kao jedna od najaktivnijih i najdugovječnijih članica Football Supporters Europe, pro navijačke asocijacije koja je sastavni dio organizacijskog procesa svih završnih turnira, pozvani smo na tradicionalni posjet gradovima domaćinima gdje igra Hrvatska, tzv. host site...

Hvala Vatreni!

Hvala Vatreni!

Iza nas je finalna utakmica Lige nacija. Utakmica koja nije završila onako kako smo svi mi to, zajedno s vama, dragi naši Vatreni željeli. Iako iz Nizozemske nećete ponijeti zlato, mi - vaši navijači ponosni smo na vas i čestitamo na osvojenom srebru!  Hvala izborniku...